ZEKARDO SIR LINE SRL
19176823
Detalii companie
Denumire firma | ZEKARDO SIR LINE S.R.L. |
C.U.I. | 19176823 |
Nr. Înmatriculare | J40/17966/2006 |
CAEN | 1071 |
Data înfiinţării | 08.11.2006 |
Stare companie |
1048 - funcţiune
2065 - mandat administratori expirat 2069 - sediu expirat 2080 - certificat de înmatriculare preschimbat |
Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.
Descriere
Firma ZEKARDO SIR LINE SRL, CUI 19176823, a fost înființată la data de 08.11.2006 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 1071 - Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie
Informatii Contact
Adresa sediu | Str. Porumbacu 15 **** ? |
Oras / Sector | Sectorul 6 |
Judet | BUCURESTI |
Tara | Romania |
Indicatori companie (RON)
An | CAEN | Cifra Afaceri | Profit Net | Datorii | Active Imobilizate | Active Circulante | Capitaluri Proprii | Angajati (nr.mediu) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Pentru aceasta companie nu avem date inregistrate
|
Intrebari frecvente
Care este activitatea principala a companiei ZEKARDO SIR LINE S.R.L.?
-
Activitatea principala a companiei ZEKARDO SIR LINE S.R.L. este Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie
Companii cu acelasi cod CAEN
Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
---|---|---|
SUGAR CREATIONS S.R.L. | 49107299 | J35/4361/2023 |
NINEOVEN S.R.L. | 48725950 | J8/2469/2023 |
DULCE DOR BY EMA S.R.L. | 50171490 | J32/1050/2024 |
GRANAIO S.R.L. | 50034603 | J8/1466/2024 |
NOIX PATISSERIE S.R.L. | 48039846 | J3/935/2023 |
ASOFII ASO CRIS S.R.L. | 50207968 | J22/1958/2024 |
Companii din aceeasi localitate
Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
---|---|---|
AFOTECH SRL | 33677188 | J40/11738/2014 |
IASIS TECHNOLOGIES EUROPE SRL | 33677161 | J40/11739/2014 |
AZON FOTO STAR SRL | 33665302 | J40/11580/2014 |
TONY-SPICES SRL-D | 33665370 | J40/11587/2014 |
AFRO CONSULTING PRO SRL | 33677153 | J40/11723/2014 |
T & I GLOBAL AGENCY SRL | 33671266 | J40/11634/2014 |