VYOMARY DUM SRL
48365907
Detalii companie
| Denumire firma | VYOMARY DUM S.R.L. |
| C.U.I. | 48365907 |
| Nr. Înmatriculare | J9/440/2023 |
| CAEN | 5611 |
| Data înfiinţării | 21.06.2023 |
| Stare companie | 1048 - funcţiune |
Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.
Descriere
Firma VYOMARY DUM SRL, CUI 48365907, a fost înființată la data de 21.06.2023 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN
Informatii Contact
| Adresa sediu | PICTOR THEODOR AMAN 50 **** ? |
| Oras / Sector | Brăila |
| Judet | BRAILA |
| Tara | Romania |
Indicatori companie (RON)
| An | CAEN | Cifra Afaceri | Profit Net | Datorii | Active Imobilizate | Active Circulante | Capitaluri Proprii | Angajati (nr.mediu) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 2023 | 5610 | 50 293 | -11 265 | 28 000 | 13 500 | 3 235 | -11 265 | 0 |
Cifra de afaceri vs Profit
Capitaluri Proprii
Datorii
Intrebari frecvente
Cati angajati are compania VYOMARY DUM S.R.L.?
-
In anul 2023 compania VYOMARY DUM SRL a avut un total de 0 angajati
Care este cifra de afaceri și profitul companiei VYOMARY DUM S.R.L.?
-
Cifra de afaceri inregistrata de VYOMARY DUM S.R.L. in anul 2023 a fost de 50 293 RON, iar profitul net -11 265 RON din care pierderi 11 265 RON.
Companii cu acelasi cod CAEN
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| CORALEVENTS S.R.L. | 49695598 | J23/1640/2024 |
| AUTRE CHOSE BISTRO S.R.L. | 49969057 | J40/8225/2024 |
| OUT CLASS HORECA S.R.L. | 50016542 | J23/3240/2024 |
| MOLDO FAST FOOD S.R.L. | 50150500 | J1/558/2024 |
| PERIDOTO INVESTMENT S.R.L. | 49075804 | J40/21015/2023 |
| COLOR ENTERTEIMENT S.R.L. | 49168970 | J17/1813/2023 |
Companii din aceeasi localitate
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| LILOMI PREST S.R.L. | 33464201 | J9/413/2014 |
| DATEOTAX SRL | 33464236 | J9/414/2014 |
| ESYSSERVICES SRL | 33466016 | J9/416/2014 |
| MOKVIRI SRL | 33669312 | J9/505/2014 |
| CITYSIX PREST SRL | 33470262 | J9/417/2014 |
| QUICK TELESALES SRL | 33470254 | J9/418/2014 |