TOTAL GASTROFLAM SRL

33560411


Detalii companie
Denumire firma TOTAL GASTROFLAM SRL
C.U.I. 33560411
Nr. Înmatriculare J36/327/2014
CAEN 5610
Data înfiinţării 09.09.2014
Stare companie 1048 - funcţiune

Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.

Descriere

Firma TOTAL GASTROFLAM SRL, CUI 33560411, a fost înființată la data de 09.09.2014 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5610 - Restaurante

Informatii Contact
Adresa sediu Drumul Vinului 11 **** ?
Oras / Sector Niculiţel
Judet TULCEA
Tara Romania
Indicatori companie (RON)
An CAEN Cifra Afaceri Profit Net Datorii Active Imobilizate Active Circulante Capitaluri Proprii Angajati (nr.mediu)
2024 5610 0 0 111 0 18 972 18 861 0
2023 5610 0 0 111 0 18 972 18 861 0
2022 5610 0 0 111 0 18 972 18 861 0
2021 5610 0 -753 111 0 18 972 18 861 0
2020 5610 0 0 111 0 19 725 19 614 0
2019 5610 0 0 111 0 19 725 19 614 0
2018 5610 0 0 111 0 19 725 19 614 0
2017 5610 172 247 -10 144 111 0 19 725 19 614 5
2016 5610 103 577 35 122 24 384 0 54 142 29 758 10
Cifra de afaceri vs Profit
Capitaluri Proprii
Datorii
Intrebari frecvente
  • In anul 2024 compania TOTAL GASTROFLAM SRL a avut un total de 0 angajati

  • Cifra de afaceri inregistrata de TOTAL GASTROFLAM SRL in anul 2024 a fost de 0 RON, iar profitul net 0 RON

  • Activitatea principala a companiei TOTAL GASTROFLAM SRL este Restaurante

Companii cu acelasi cod CAEN

Denumire firma C.U.I. Nr. Înmatriculare
SCOLII CAFE S.R.L. 50327620 J24/1045/2024
GUSTO GOURMET S.R.L. 50131665 J12/2451/2024
BURGER LA DAVID S.R.L. 50310318 J13/2134/2024
GREEN VEGA S.R.L. 49979255 J39/317/2024
SMASH FRESH S.R.L. 50314751 J22/2183/2024
GUSTO TOSCANO S.R.L. 50037545 J16/1040/2024

Companii din aceeasi localitate

Denumire firma C.U.I. Nr. Înmatriculare
FLAUR AGRITUD SRL 33732860 J36/373/2014
ID CONSULT EXPERT DANUBE SRL 35015730 J36/393/2015
SOFTIA WEB SRL 35660441 J36/64/2016
KĂTĂMED CARE S.R.L. 36332752 J36/346/2016
SERENA CEREAL SRL 36347842 J36/351/2016
PETRIVAL PROFI SRL 36266713 J36/309/2016