MIRG FOOD SRL
50145334
Detalii companie
| Denumire firma | MIRG FOOD S.R.L. | 
| C.U.I. | 50145334 | 
| Nr. Înmatriculare | J27/567/2024 | 
| CAEN | 5610 | 
| Data înfiinţării | 28.05.2024 | 
| Stare companie | 1048 - funcţiune | 
Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.
Descriere
Firma MIRG FOOD SRL, CUI 50145334, a fost înființată la data de 28.05.2024 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5610 - Restaurante
Informatii Contact
| Adresa sediu | I. I. Mironescu 19 **** ? | 
| Oras / Sector | Borleşti | 
| Judet | NEAMT | 
| Tara | Romania | 
Indicatori companie (RON)
| An | CAEN | Cifra Afaceri | Profit Net | Datorii | Active Imobilizate | Active Circulante | Capitaluri Proprii | Angajati (nr.mediu) | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 
                                     
                                    Pentru aceasta companie nu avem date inregistrate
                                     
                                 | 
                            ||||||||
Intrebari frecvente
Care este activitatea principala a companiei MIRG FOOD S.R.L.?
- 
                                
Activitatea principala a companiei MIRG FOOD S.R.L. este Restaurante
 
Companii cu acelasi cod CAEN
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare | 
|---|---|---|
| LA POPA’S FOOD S.R.L. | 50283019 | J20/882/2024 | 
| DAVI MAR EVENTS S.R.L. | 50370638 | J28/586/2024 | 
| ELPATRON BURGER S.R.L. | 50371536 | J11/385/2024 | 
| NOBU ASIAN FUSION S.R.L. | 50186075 | J40/11180/2024 | 
| RICIUKIDS S.R.L. | 50228863 | J37/463/2024 | 
| MAKE MEMORIES S.R.L. | 50186105 | J27/592/2024 | 
Companii din aceeasi localitate
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare | 
|---|---|---|
| LIVALECOS CONSTRUCT SRL | 33462170 | J27/474/2014 | 
| SETIM HOUSE EXPERT S.R.L. | 33655716 | J27/578/2014 | 
| RACOMI WOOD SRL | 34408846 | J27/253/2015 | 
| DELILUC PREST SRL | 35645468 | J27/168/2016 | 
| BARCAN MAG SRL | 36079693 | J27/456/2016 | 
| EDIL MATTEO DMS SRL | 36143290 | J27/513/2016 |