IONUȚ PAȘCU - PRODUSE BIO TRADIȚIONALE SRL
39299189
Detalii companie
Denumire firma | IONUȚ PAȘCU - PRODUSE BIO TRADIȚIONALE S.R.L. |
C.U.I. | 39299189 |
Nr. Înmatriculare | J26/699/2018 |
CAEN | 1013 |
Data înfiinţării | 07.05.2018 |
Stare companie | 1048 - funcţiune |
Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.
Descriere
Firma IONUȚ PAȘCU - PRODUSE BIO TRADIȚIONALE SRL, CUI 39299189, a fost înființată la data de 07.05.2018 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 1013 - Fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre)
Informatii Contact
Adresa sediu | VADULUI 58 **** ? |
Oras / Sector | Târnăveni |
Judet | MURES |
Tara | Romania |
Indicatori companie (RON)
An | CAEN | Cifra Afaceri | Profit Net | Datorii | Active Imobilizate | Active Circulante | Capitaluri Proprii | Angajati (nr.mediu) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Pentru aceasta companie nu avem date inregistrate
|
Intrebari frecvente
Care este activitatea principala a companiei IONUȚ PAȘCU - PRODUSE BIO TRADIȚIONALE S.R.L.?
-
Activitatea principala a companiei IONUȚ PAȘCU - PRODUSE BIO TRADIȚIONALE S.R.L. este Fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre)
Companii cu acelasi cod CAEN
Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
---|---|---|
OSTRICHRO COMP S.R.L. | 46527441 | J3/1966/2022 |
ABR HAIDUC INTERNATIONAL S.R.L. | 43617493 | J8/183/2021 |
PRE-GRIL TRADITIONAL S.R.L. | 40249311 | J29/2718/2018 |
MIHAIECOPROD-ALIMSERV S.R.L. | 46034362 | J24/649/2022 |
SALUMERIA BERBESTI S.R.L. | 39485653 | J24/859/2018 |
FRESHMEAT DISTRIB S.R.L. | 48503767 | J3/1595/2023 |
Companii din aceeasi localitate
Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
---|---|---|
INEX DECO RAL SRL | 33685563 | J26/933/2014 |
TRANSYLVANIAN HERITAGE-ERDELYI OROKSEG SRL | 33507922 | J26/779/2014 |
PAM GOLD SPEDITION SRL | 33527695 | J26/798/2014 |
HONERACOMP SRL | 33733130 | J26/983/2014 |
UNSERVER BUSINESS SOLUTIONS SRL | 33532152 | J26/804/2014 |
AKA STOREHOUSE SRL | 33757643 | J26/1023/2014 |