IACHINTO NATURAL DOLCIARIA SRL
37957857
Detalii companie
| Denumire firma | IACHINTO NATURAL DOLCIARIA SRL |
| C.U.I. | 37957857 |
| Nr. Înmatriculare | J34/482/2017 |
| CAEN | 1072 |
| Data înfiinţării | 12.07.2017 |
| Stare companie | 1048 - funcţiune |
Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.
Descriere
Firma IACHINTO NATURAL DOLCIARIA SRL, CUI 37957857, a fost înființată la data de 12.07.2017 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 1072 - Fabricarea biscuiţilor şi pişcoturilor; fabricarea prăjiturilor şi a produselor conservate de patiserie
Informatii Contact
| Adresa sediu | ÎNVĂŢĂTOR ION BAN 3 **** ? |
| Oras / Sector | Suhaia |
| Judet | TELEORMAN |
| Tara | Romania |
Indicatori companie (RON)
| An | CAEN | Cifra Afaceri | Profit Net | Datorii | Active Imobilizate | Active Circulante | Capitaluri Proprii | Angajati (nr.mediu) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Pentru aceasta companie nu avem date inregistrate
|
||||||||
Intrebari frecvente
Care este activitatea principala a companiei IACHINTO NATURAL DOLCIARIA SRL?
-
Activitatea principala a companiei IACHINTO NATURAL DOLCIARIA SRL este Fabricarea biscuiţilor şi pişcoturilor; fabricarea prăjiturilor şi a produselor conservate de patiserie
Companii cu acelasi cod CAEN
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| ZUZU TRADING SRL | 28582189 | J40/6827/2011 |
| TORPAN IMPEX SRL | 6911930 | J29/3707/1994 |
| DENVADRIST S.R.L. | 26946119 | J9/235/2010 |
| MYCA PASTRY S.R.L. | 41109979 | J21/396/2019 |
| ZISTA SRL | 31367520 | J12/833/2013 |
| DULCIURI MINUNATE ICL S.R.L. | 39099598 | J40/4275/2018 |
Companii din aceeasi localitate
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| ROMNETS CORPORATION SRL | 33529670 | J34/340/2014 |
| ION VIC TRANS SRL | 33566538 | J34/353/2014 |
| MARIA ROXANA INVEST SRL | 33822679 | J34/434/2014 |
| RAF-CRIS-SUD SRL | 34082293 | J34/49/2015 |
| DINAMIC WHITE SRL | 33943450 | J34/4/2015 |
| DESIGNER MOBILA ANGER SRL | 34895296 | J34/343/2015 |