HANGIŢA ANGELYC SRL

30802049


Detalii companie
Denumire firma HANGIŢA ANGELYC SRL
C.U.I. 30802049
Nr. Înmatriculare J5/1794/2012
CAEN 5610
Data înfiinţării 18.10.2012
Stare companie 1048 - funcţiune

Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.

Descriere

Firma HANGIŢA ANGELYC SRL, CUI 30802049, a fost înființată la data de 18.10.2012 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5610 - Restaurante

Informatii Contact
Adresa sediu CEFA 450A **** ?
Oras / Sector Cefa
Judet BIHOR
Tara Romania
Indicatori companie (RON)
An CAEN Cifra Afaceri Profit Net Datorii Active Imobilizate Active Circulante Capitaluri Proprii Angajati (nr.mediu)
2024 5610 0 0 29 990 0 200 -29 790 0
2023 5610 0 0 29 990 0 200 -29 790 0
2022 5610 0 0 29 990 0 200 -29 790 0
2021 5610 0 0 29 990 0 200 -29 790 0
2020 5610 0 0 29 990 0 200 -29 790 0
2019 5610 0 -713 29 990 0 200 -29 790 0
2018 5610 0 0 30 066 0 989 -29 077 0
2017 5610 0 0 30 066 0 989 -29 077 0
2016 5610 0 0 16 572 0 5 987 -10 585 0
Cifra de afaceri vs Profit
Capitaluri Proprii
Datorii
Intrebari frecvente
  • In anul 2024 compania HANGIŢA ANGELYC SRL a avut un total de 0 angajati

  • Cifra de afaceri inregistrata de HANGIŢA ANGELYC SRL in anul 2024 a fost de 0 RON, iar profitul net 0 RON

  • Activitatea principala a companiei HANGIŢA ANGELYC SRL este Restaurante

Companii cu acelasi cod CAEN

Denumire firma C.U.I. Nr. Înmatriculare
ADONIA BISTRO & FOOD S.R.L. 49155040 J40/22111/2023
TRANZIT TOP FOOD S.R.L. 49185050 J15/1574/2023
DELICII GUSTOASE CATERING S.R.L. 50268809 J39/477/2024
CENTOUNO S.R.L. 49684068 J40/4376/2024
FALLGIUNIC S.R.L. 49042645 J19/503/2023
MAX MEDITERANEAN FOOD S.R.L. 49239222 J40/23314/2023

Companii din aceeasi localitate

Denumire firma C.U.I. Nr. Înmatriculare
PAULA&ELI CONSTRUCT SRL 34206243 J5/367/2015
IMPERIUM MELC SRL 35359830 J5/1992/2015
ENERGI PEL S.R.L. 35852099 J5/645/2016
RELIANA TEXTIL SRL 36675939 J5/1943/2016
KINGCRUSH CONSTRUCT SRL 37112038 J5/333/2017
CRISTI DAINA SRL 37841185 J5/1799/2017