HABIBI FOOD SRL
44396757
Detalii companie
| Denumire firma | HABIBI FOOD S.R.L. |
| C.U.I. | 44396757 |
| Nr. Înmatriculare | J20/859/2021 |
| CAEN | 5611 |
| Data înfiinţării | 08.06.2021 |
| Stare companie | 1048 - funcţiune |
Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.
Descriere
Firma HABIBI FOOD SRL, CUI 44396757, a fost înființată la data de 08.06.2021 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN
Informatii Contact
| Adresa sediu | OCOLIŞU MARE 32 **** ? |
| Oras / Sector | Ocolişu Mare |
| Judet | HUNEDOARA |
| Tara | Romania |
Indicatori companie (RON)
| An | CAEN | Cifra Afaceri | Profit Net | Datorii | Active Imobilizate | Active Circulante | Capitaluri Proprii | Angajati (nr.mediu) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 2022 | 1629 | 0 | 0 | 0 | 0 | 878 | 878 | 0 |
| 2021 | 1629 | 0 | -122 | 0 | 0 | 878 | 878 | 0 |
Cifra de afaceri vs Profit
Capitaluri Proprii
Datorii
Intrebari frecvente
Cati angajati are compania HABIBI FOOD S.R.L.?
-
In anul 2022 compania HABIBI FOOD SRL a avut un total de 0 angajati
Care este cifra de afaceri și profitul companiei HABIBI FOOD S.R.L.?
-
Cifra de afaceri inregistrata de HABIBI FOOD S.R.L. in anul 2022 a fost de 0 RON, iar profitul net 0 RON
Companii cu acelasi cod CAEN
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| TASTE OF CEYLON S.R.L. | 49890742 | J2/556/2024 |
| ANGY COM DIVERS S.R.L. | 50151395 | J20/758/2024 |
| JACK AMG SRL | 27477959 | J35/1577/2010 |
| APPFOOD SOCIETY S.R.L. | 48946624 | J9/724/2023 |
| KASZTA SRL | 17485440 | J31/291/2005 |
| OPEN SEA FOOD S.R.L. | 47713574 | J9/149/2023 |
Companii din aceeasi localitate
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| LAS MARMO CONSTRUCT SRL | 36494878 | J20/939/2016 |
| DELLYYZA HOME S.R.L. | 39672040 | J20/951/2018 |
| DANI & RODICA IMPORT EXPORT S.R.L. | 7300242 | J20/207/1995 |
| OZIA GREEN S.R.L. | 43592763 | J20/89/2021 |
| ANAMARIA AGROTOUR S.R.L. | 44495416 | J20/991/2021 |
| ROOTS TABAC S.R.L. | 32065725 | J20/699/2013 |