FRESHFULL-CALYPSO SRL

39420166


Detalii companie
Denumire firma FRESHFULL-CALYPSO S.R.L.
C.U.I. 39420166
Nr. Înmatriculare J33/866/2018
CAEN 1032
Data înfiinţării 30.05.2018
Stare companie 1048 - funcţiune

Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.

Descriere

Firma FRESHFULL-CALYPSO SRL, CUI 39420166, a fost înființată la data de 30.05.2018 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 1032 - Fabricarea sucurilor de fructe şi legume

Informatii Contact
Adresa sediu 255 **** ?
Oras / Sector Voitinel
Judet SUCEAVA
Tara Romania
Indicatori companie (RON)
An CAEN Cifra Afaceri Profit Net Datorii Active Imobilizate Active Circulante Capitaluri Proprii Angajati (nr.mediu)
2023 1032 0 0 757 0 0 -757 0
2022 1032 0 0 757 0 0 -757 0
2021 1032 0 -21 757 0 0 -757 0
2020 1032 0 -60 757 0 21 -736 0
2019 1032 0 -387 658 0 -18 -676 0
2018 1032 0 -489 1 597 148 1 160 -289 0
Cifra de afaceri vs Profit
Capitaluri Proprii
Datorii
Intrebari frecvente
  • In anul 2023 compania FRESHFULL-CALYPSO SRL a avut un total de 0 angajati

  • Cifra de afaceri inregistrata de FRESHFULL-CALYPSO S.R.L. in anul 2023 a fost de 0 RON, iar profitul net 0 RON

  • Activitatea principala a companiei FRESHFULL-CALYPSO S.R.L. este Fabricarea sucurilor de fructe şi legume

Companii cu acelasi cod CAEN

Denumire firma C.U.I. Nr. Înmatriculare
IZVORUL SUCULUI S.R.L. 40243980 J1/1279/2018
NATURAL DE GABUD - SUCURI SI CONCENTRATE NATURALE S.R.L. 45956089 J1/446/2022
VITAL FRUCTODENS SILVANIA S.R.L. 40346950 J31/1236/2018
SMOOTHIE FRESH 2019 S.R.L. 41217415 J35/2401/2019
ELYON EVENTS CLUB S.R.L. 40573570 J52/262/2019
NEVER GIVE UP SRL 33362287 J40/8105/2014

Companii din aceeasi localitate

Denumire firma C.U.I. Nr. Înmatriculare
BUZINCU FOREST S.R.L. 34180321 J33/208/2015
DANY BIO BRICHETE S.R.L. 35742380 J33/338/2016
BILI CONSTRUCZIONI S.R.L. 35914205 J33/532/2016
CABINET MEDICAL DR. LĂPUŞAN DAN S.R.L. 36089158 J33/705/2016
BLONDU VOITINEL MARMURA SRL 37627743 J33/886/2017
LUCICODRUTA S.R.L. 38721586 J33/92/2018