FLM-FOOD SRL
48483724
Detalii companie
| Denumire firma | FLM-FOOD S.R.L. |
| C.U.I. | 48483724 |
| Nr. Înmatriculare | J34/502/2023 |
| CAEN | 5611 |
| Data înfiinţării | 13.07.2023 |
| Stare companie | 1048 - funcţiune |
Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.
Descriere
Firma FLM-FOOD SRL, CUI 48483724, a fost înființată la data de 13.07.2023 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN
Informatii Contact
| Adresa sediu | GIURGIULUI 179 **** ? |
| Oras / Sector | Videle |
| Judet | TELEORMAN |
| Tara | Romania |
Indicatori companie (RON)
| An | CAEN | Cifra Afaceri | Profit Net | Datorii | Active Imobilizate | Active Circulante | Capitaluri Proprii | Angajati (nr.mediu) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 2023 | 4799 | 0 | -22 307 | 28 870 | 1 826 | 4 937 | -22 107 | 1 |
Cifra de afaceri vs Profit
Capitaluri Proprii
Datorii
Intrebari frecvente
Cati angajati are compania FLM-FOOD S.R.L.?
-
In anul 2023 compania FLM-FOOD SRL a avut un total de 1 angajati
Care este cifra de afaceri și profitul companiei FLM-FOOD S.R.L.?
-
Cifra de afaceri inregistrata de FLM-FOOD S.R.L. in anul 2023 a fost de 0 RON, iar profitul net -22 307 RON din care pierderi 22 307 RON.
Companii cu acelasi cod CAEN
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| TOP DR EXPERT S.R.L. | 49786530 | J23/2070/2024 |
| LARA FOOD S.R.L. | 48573401 | J40/14229/2023 |
| DIZZI CHICKEN RESTAURANT S.R.L. | 50206539 | J40/11463/2024 |
| CORALYR S.R.L. | 49736795 | J35/1000/2024 |
| GRILL PUB S.R.L. | 47598327 | J40/2349/2023 |
| LOCAL 23 GEO S.R.L. | 49048281 | J40/20700/2023 |
Companii din aceeasi localitate
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| B & P EVENT MEDIA PRODUCTION SRL | 33461442 | J34/325/2014 |
| CAPOTĂ-DORLEA SRL-D | 33843655 | J34/437/2014 |
| ADALIS TRANSPORT SRL | 33843647 | J34/439/2014 |
| ANTONIO & MIRELA SRL | 33648107 | J34/380/2014 |
| IRINA ŞTEFANIA FASHION SRL-D | 34233310 | J34/113/2015 |
| COSTEL WGB SRL | 34053107 | J34/34/2015 |