DANYELLA&HOJ SRL
48327083
Detalii companie
| Denumire firma | DANYELLA&HOJ S.R.L. |
| C.U.I. | 48327083 |
| Nr. Înmatriculare | J20/747/2023 |
| CAEN | 5610 |
| Data înfiinţării | 14.06.2023 |
| Stare companie | 1048 - funcţiune |
Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.
Descriere
Firma DANYELLA&HOJ SRL, CUI 48327083, a fost înființată la data de 14.06.2023 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5610 - Restaurante
Informatii Contact
| Adresa sediu | GROHOŢELE 103 **** ? |
| Oras / Sector | Grohoţele |
| Judet | HUNEDOARA |
| Tara | Romania |
Indicatori companie (RON)
| An | CAEN | Cifra Afaceri | Profit Net | Datorii | Active Imobilizate | Active Circulante | Capitaluri Proprii | Angajati (nr.mediu) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 2023 | 5610 | 5 825 | -31 791 | 48 798 | 0 | 17 207 | -31 591 | 2 |
Cifra de afaceri vs Profit
Capitaluri Proprii
Datorii
Intrebari frecvente
Cati angajati are compania DANYELLA&HOJ S.R.L.?
-
In anul 2023 compania DANYELLA&HOJ SRL a avut un total de 2 angajati
Care este cifra de afaceri și profitul companiei DANYELLA&HOJ S.R.L.?
-
Cifra de afaceri inregistrata de DANYELLA&HOJ S.R.L. in anul 2023 a fost de 5 825 RON, iar profitul net -31 791 RON din care pierderi 31 791 RON.
Care este activitatea principala a companiei DANYELLA&HOJ S.R.L.?
-
Activitatea principala a companiei DANYELLA&HOJ S.R.L. este Restaurante
Companii cu acelasi cod CAEN
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| LA DEGUSTĂRI CU TRADIŢII S.R.L. | 48957232 | J10/1018/2023 |
| BAR LA DĂNUŢ S.R.L. | 49148175 | J5/2939/2023 |
| ALY-MAR FRESH CONCEPT S.R.L. | 48418807 | J3/1475/2023 |
| CHEESY PARMIS S.R.L. | 49134617 | J12/4941/2023 |
| PET FLOR EVENIMENT S.R.L. | 48407190 | J16/1411/2023 |
| LUKASOF S.R.L. | 48922048 | J18/933/2023 |
Companii din aceeasi localitate
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| CAMPING CALATORUL S.R.L. | 44753817 | J20/1247/2021 |
| BLUE SKY RESORT S.R.L. | 50374079 | J20/952/2024 |