CIVIC ERVIN FOOD SRL
40149339
Detalii companie
| Denumire firma | CIVIC ERVIN FOOD S.R.L. | 
| C.U.I. | 40149339 | 
| Nr. Înmatriculare | J2/1879/2018 | 
| CAEN | 5621 | 
| Data înfiinţării | 13.11.2018 | 
| Stare companie | 1048 - funcţiune | 
Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.
Descriere
Firma CIVIC ERVIN FOOD SRL, CUI 40149339, a fost înființată la data de 13.11.2018 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5621 - Activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente
Informatii Contact
| Adresa sediu | CHIŞLACA 123 **** ? | 
| Oras / Sector | Chişlaca | 
| Judet | ARAD | 
| Tara | Romania | 
Indicatori companie (RON)
| An | CAEN | Cifra Afaceri | Profit Net | Datorii | Active Imobilizate | Active Circulante | Capitaluri Proprii | Angajati (nr.mediu) | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 
                                    Pentru aceasta companie nu avem date inregistrate
                                     | ||||||||
Intrebari frecvente
Care este activitatea principala a companiei CIVIC ERVIN FOOD S.R.L.?
- 
                                Activitatea principala a companiei CIVIC ERVIN FOOD S.R.L. este Activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente 
Companii cu acelasi cod CAEN
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare | 
|---|---|---|
| ARAIA CATERING S.R.L. | 40518150 | J38/165/2019 | 
| NATURAL SLOW FOOD SRL | 29855210 | J5/315/2012 | 
| CATA & DEA SRL-D | 30994130 | J40/14464/2012 | 
| ARTFOOD MANAGEMENT SRL | 30634719 | J40/10249/2012 | 
| GOLD NEW AGE S.R.L. | 28334337 | J26/427/2011 | 
| IV EVADEECOS S.R.L. | 41323505 | J18/917/2019 | 
Companii din aceeasi localitate
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare | 
|---|---|---|
| PENTZU C.Y.M. FOREST SRL | 34073430 | J2/138/2015 | 
| DANY & GABY INTEGRA SRL | 33945787 | J2/10/2015 | 
| YULIAN REPEDE SRL | 34507050 | J2/539/2015 | 
| PGI S.R.L. | 39443607 | J2/894/2018 | 
| HASHTAG TML S.R.L. | 39594057 | J2/1105/2018 | 
| DELICII CRISMAR S.R.L. | 40016219 | J2/1665/2018 |