CARMANGERIE MUNTEANU ALIMENTE INK & CO SRL
46135049
Detalii companie
| Denumire firma | CARMANGERIE MUNTEANU ALIMENTE INK & CO S.R.L. |
| C.U.I. | 46135049 |
| Nr. Înmatriculare | J8/1457/2022 |
| CAEN | 1013 |
| Data înfiinţării | 17.05.2022 |
| Stare companie | 1048 - funcţiune |
Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.
Descriere
Firma CARMANGERIE MUNTEANU ALIMENTE INK & CO SRL, CUI 46135049, a fost înființată la data de 17.05.2022 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 1013 - Fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre)
Informatii Contact
| Adresa sediu | ALEXANDRU PETOFI 273 **** ? |
| Oras / Sector | Zizin |
| Judet | BRASOV |
| Tara | Romania |
Indicatori companie (RON)
| An | CAEN | Cifra Afaceri | Profit Net | Datorii | Active Imobilizate | Active Circulante | Capitaluri Proprii | Angajati (nr.mediu) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Pentru aceasta companie nu avem date inregistrate
|
||||||||
Intrebari frecvente
Care este activitatea principala a companiei CARMANGERIE MUNTEANU ALIMENTE INK & CO S.R.L.?
-
Activitatea principala a companiei CARMANGERIE MUNTEANU ALIMENTE INK & CO S.R.L. este Fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre)
Companii cu acelasi cod CAEN
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| LA VERA TRADITIONAL S.R.L. | 45749920 | J3/577/2022 |
| TOP FOOD BUSINESS S.R.L. | 28035840 | J29/192/2011 |
| DIANA SRL | 2540090 | J38/258/1991 |
| AMAROGI SAPORI S.R.L. | 45865541 | J40/5771/2022 |
| AAA TRANSYLVANIAHUB S.R.L. | 46107545 | J31/351/2022 |
| EMANUEL COM SRL | 13518889 | J7/222/2000 |
Companii din aceeasi localitate
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| GLĂJAR MAG MIXT SRL | 35185874 | J8/1804/2015 |
| INVEST GROUP CIUCAŞ SRL | 35026097 | J8/1524/2015 |
| GLAJARLUM MARKET SRL | 35208420 | J8/1843/2015 |
| CONSELIS SABCOM SRL | 35571883 | J8/217/2016 |
| JOZSEF BUTOR SRL | 35988768 | J8/922/2016 |
| TS SYSTEM SRL-D | 35846364 | J8/671/2016 |