ANDRE & CORI SRL
24816627
Detalii companie
Denumire firma | ANDRE & CORI S.R.L. |
C.U.I. | 24816627 |
Nr. Înmatriculare | J1/1485/2008 |
CAEN | 5610 |
Data înfiinţării | 03.12.2008 |
Stare companie |
1074 - întrerupere temporară de activitate
2038 - bilanţul anual nedepus la registrul comerţului pe anul 2009 2069 - sediu expirat 2080 - certificat de înmatriculare preschimbat 2114 - bilanţul anual nedepus la registrul comerţului pe anul 2008 2120 - perioadă de suspendare activitate expirată |
Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.
Descriere
Firma ANDRE & CORI SRL, CUI 24816627, a fost înființată la data de 03.12.2008 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5610 - Restaurante
Informatii Contact
Adresa sediu | Drumul NAŢIONAL 7 KM 337 + 480 **** ? |
Oras / Sector | Pianu de Sus |
Judet | ALBA |
Tara | Romania |
Indicatori companie (RON)
An | CAEN | Cifra Afaceri | Profit Net | Datorii | Active Imobilizate | Active Circulante | Capitaluri Proprii | Angajati (nr.mediu) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Pentru aceasta companie nu avem date inregistrate
|
Intrebari frecvente
Care este activitatea principala a companiei ANDRE & CORI S.R.L.?
-
Activitatea principala a companiei ANDRE & CORI S.R.L. este Restaurante
Companii cu acelasi cod CAEN
Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
---|---|---|
ANNES FOOD 2008 S.R.L. | 23359861 | J35/673/2008 |
ALEX COOKING AND SPORTS S.R.L. | 46422577 | J40/12813/2022 |
PIZZERIA DE LA DOM SRL | 30174378 | J35/1116/2012 |
O CHEESE NAAN S.R.L. | 49043659 | J12/4637/2023 |
OCTAVIANUS - GROUP SRL | 31656359 | J35/1291/2013 |
MAN GROUP SRL | 23057189 | J27/61/2008 |
Companii din aceeasi localitate
Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
---|---|---|
BUBU NEW SRL | 33518794 | J1/524/2014 |
MAG GABI LINE S.R.L. | 34262731 | J1/235/2015 |
BRUTĂRIA VASITEO SRL | 34489271 | J1/379/2015 |
VIPCARD EXPRESS SRL-D | 34812991 | J1/558/2015 |
VYO COLOR STYLE SRL | 35810514 | J1/280/2016 |
BIJU NEW SRL | 35871724 | J1/328/2016 |